برنامه‌های رواق همدلی برای رسیدن به ایران قوی/از تولید محتوا تا برگزاری وبینارهای مجازی
برنامه‌هاي رواق همدلي براي رسيدن به ايران قوي/از توليد محتوا تا برگزاري وبينارهاي مجازي

برنامه‌های رواق همدلی برای رسیدن به ایران قوی/از تولید محتوا تا برگزاری وبینارهای مجازی

حجت‌الاسلام قديريان با اشاره به برنامه‌هاي رواق «همدلي» در طرح ملي ايران قوي، گفت: از جمله برنامه هاي اين رواق توليد محتوا و از سوي ديگر برگزاري وبينارهاي مختلف است.
شناسه خبر : 21109 تاریخ انتشار : ۱ دی ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۰۹:۲۳

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) استان تهران، حجت الاسلام«غلامعلی قدیریان» با بیان اینکه استان تهران معین دیگر استان ها در رواق «همدلی» در طرح ملی «ایران قوی» است، اظهار کرد: تلاش کرده ایم که در تمامی برنامه ها و فعالیت های ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان تهران با موضوع رواق همدلی، پروتکل های ابلاغی ستادهای ملی مقابله با کرونا را مد نظر قرار دهیم.

 

مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران بیان کرد: ما در این زمینه از تمامی ظرفیت های ممکن همچون ستادی، خیرین، نهادها و سازمان ها در امر کمک رسانی به آسیب دیدگان کرونا و رسیدگی به فقرا استفاده  می کنیم، ضمن اینکه نظارت و سرکشی به کانون ها و رسیدگی به فعالیت ها، مسائل و مشکلات را هم در اولویت قرار می دهیم.

 

حجت الاسلام قدیریان تصریح کرد: در همین زمینه با کانون های مساجد فعال در برنامه های اجرایی، ابلاغی، ستادی و  استانی همکاری لازم را انجام داده ایم، تا در کانال ها، گروه ها در فضای مجازی از حداکثر ظرفیت برای اطلاع رسانی برنامه ها و فعالیت ها  پیرامون رواق همدلی استفاده کنند.

 

وی با اشاره به دیگر اقداماتی که در رواق همدلی از سوی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران انجام می شود، گفت: با تولید و نشر الکترونیکی، محتوایی مناسب برای مساجد و فعالیت های فرهنگی تهیه خواهیم کرد و  با برپایی وبینار و گفتگوی چهره به چهره با اعضا و مدیران کانون ها، تبادل آرا و نظر صورت می گیرد.

 

حجت الاسلام قدیریان ادامه داد: تلاش می کنیم که در برنامه هایی که در این زمینه تدارک دیده ایم، از ظرفیت های نهادها و دستگاه های اداری و مردم نیکوکار هم بهره بگیریم. همچنین، از پیشگامان این حرکت تجلیل کنیم و از تجارب ستادهای استانی برای نوآوری در اجرای برنامه ها تا دستیابی به حصول نتایج مطلوب بهره مند شویم.


وی در ادامه طرح ملی «ایران قوی» را آزمونی برای محک زدن فعالان فرهنگی و بچه های مسجد در امر رونق بخشی به مساجد در راستای رسیدن به مسجد تراز اسلامی دانست و تصریح کرد: طرح «ایران قوی» با بسترسازی برای مشارکت و نقش آفرینی، رقابت سالم، تولید و اشتراک محتوا، هماهنگی و انسجام فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، درصدد تقویت مولفه های استحکام فرهنگی نظام اسلامی بر محور مسجد است و در این راستا اهدافی نظیر شناسایی و توانمندسازی استعدادهای فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی، جریان سازی گفتمان ایران قوی و ترویج روحیه، امید و تلاش و حضور موثر و هدفمند بچه های مسجد در فضای مجازی را دنبال می کند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران با اشاره به محورهای طرح ملی ایران قوی، گفت: «قرآن و سیره اهل بیت(ع)» با زیرمجموعه‌هایی نظیر فرهنگ ولایت مداری، سبک زندگی ایرانی - اسلامی، داستان های قرآنی، بزرگداشت مناسبت های مذهبی، نماز، امر به معروف و نهی از منکر، «مسجد و گام دوم انقلاب اسلامی» با زیرمجموعه هایی همچون نقش مسجد در خودسازی، نقش مسجد در جامعه پردازی، نقش جوانان مسجدی در قوی شدن ایران اسلامی از محورهای این طرح است.

 

حجت الاسلام قدیریان در پایان خاطرنشان کرد: طرح ملی «ایران قوی» یک طرح ویژه به شمار می‌رود که ذیل زیست‌‌ بوم فهما (فرهنگ و هنر مساجد ایران) طراحی شده است، این طرح از  ۱۹ مهرماه آغاز شده و بازه زمانی اجرای آن از هفته دفاع مقدس تا میلاد حضرت زهرا(س) در سطح کانون های فرهنگی هنری سراسر کشور است و پس از اتمام مهلت شرکت، نیمه دوم دی ماه تا بهمن ماه فرآیند ارزیابی و داوری آثار صورت می گیرد و آیین اختتامیه و معرفی برترین های آن ۱۸ اسفندماه، همزمان با سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار می شود.