تدارک ویژه برنامه های چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب در کانون های مساجد تهران
تدارک ويژه برنامه هاي چهل و دومين سالگرد پيروزي انقلاب در کانون هاي مساجد تهران

تدارک ویژه برنامه های چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب در کانون های مساجد تهران

حجت الاسلام قديريان با اشاره به برگزاري جشن هاي سالگرد پيروزي انقلاب در مساجد گفت: در همين راستا ويژه برنامه هايي از سوي کانون هاي مساجد تهران با همکاري کميته امداد امام خميني(ره) و شهرداري تهران برگزار مي شود.
شناسه خبر : 23715 تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۰۸:۴۵

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) استان تهران، رهبر فرزانه انقلاب در خصوص لزوم توجه جدی به امر برپایی جشن های دهه فجر می فرمایند:" برگزارى دهه فجر، باید مثل برگزارى جشن نیمه شعبان باشد.(11/10/1369) " .

 

دهه فجر ،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند بi شمار می رود.

 

تا قبل از انقلاب اسلامی،‌ در ایران نظام اسلامی وجودنداشت و رابطه پادشاهان با مردم رابطه ی «غالب و مغلوب» و« سلطان و رعیت » بود و پادشاهان احساس می‌کردند که فاتحینی هستند که بر مردم غلبه یافته اند و حضرت امام رضوان الله تعالی علیه این سلسله معیوب را قطع کردند و نقطه ی عطفی در تاریخ ایران بوجود آوردند و شمشیر اسلام مردم را علیه دشمنان اسلام،‌ مردم و استعمارگران به کار گرفتند. دهه انقلاب از ترشحات اسلام است و آئینه ای است که خورشید اسلام در او درخشید و این دهه باید با عظمت هرچه تمامتر برگزارشود. این مراسم را با هیجانهای عاطفی صحیح باید با طراوت و تازه کرد. در مذهب ما،‌ احساسات،‌ گریه و شادی، حب و بغض و عشق و نفرت جایگاه والایی دارد. از این رو جشنهای دهه فجر می بایستی همچون مراسم و اعیاد مذهبی گرامی داشته شود و مردمی باشد.

 

حجت الاسلام« غلامعلی قدیریان»، به مناسبت فرارسیدن این ایام، با اشاره به برنامه های ستاد فهما استان تهران گفت: بیش از دو هزار برنامه از سوی کمیته مساجد ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تدارک دیده شده است. در همین راستا ویژه برنامه هایی از سوی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و شهرداری تهران به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تدارک دیده شده است.

 

 مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران از اجرای ویژه برنامه «۱۰شب،۱۰ مسجد» خبر داد و بیان کرد: در قالب این برنامه محافل قرآنی تحت عنوان« دوره های قرآنی» با حضور قاریان ممتاز کشوری و بین المللی و نیزقاریان نوجوان در مساجد شهرستان ها و شهر تهران برپا می  شود.

 

 وی همچنین از اجرای ویژه برنامه های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مکان های روز باز خبر داد و گفت: شاخص ترین برنامه ها در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در قطعه شهدای انقلاب اسلامی در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران برگزار می شود، که در قالب این ویژه برنامه ها نمایش و سرود ویژه کودکان و خانواده ها اجرا خواهد شد.

 

 حجت الاسلام قدیریان در ادامه با اشاره به ثبت اطلاعات کانون های فرهنگی هنری مساجد در طرح ملی «ایران قوی» افزود: همچنانکه بزرگان نظام و شهید سلیمانی تاکید بر عملیاتی کردن شعار ایران قوی داشتند، در همین راستا  کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران نیز در حوزه ماموریت و رسالت خود که فعالیت در حوزه فرهنگ و هنر مبتنی بر تعالیم دینی با محوریت مساجد است، اقدام به برگزاری ۴۸ عنوان برنامه در مساجد استان تهران با رعایت پروتکل های بهداشتی و نیز با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی کرده است.

 

 وی ابراز امیدواری کرد که کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در قالب طرح ملی «ایران قوی» با یک شتاب بسیار گسترده و وسیع استعدادهای درخشان خودشان را در حوزه فرهنگ و هنر بروز و ظهور دهند و بتوانند سهمی در جهت اعتلای ایران قوی و شناساندن جامعه بزرگ ایران به جهانیان داشته باشند.

 

 مدیر ستاد فهمای استان تهران با اشاره به استقبال کانون های مساجد کشور از رواق همدلی طرح ملی ایران قوی گفت: رواق همدلی راه مقدسی است که مقام معظم رهبری پیش روی مساجد گذاشت و انصافا کانون های فرهنگی هنری مساجد و ستادهای استانی در اعتلای این امر فروگذاری نکردند که جای دارد، به عنوان معین استان ها در این رواق از مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد در ثبت اطلاعات در این رواق تشکر داشته باشم.

 

 وی در پایان هدف از ایجاد  رواق  همدلی را فراگیر شدن مفهوم مواسات در جامعه‌ اسلامی دانست و گفت: در بیان رهبر انقلاب اسلامی، مواسات یعنی همراهی کردن و کمک کردن به برادر مؤمن در همه‌ امور، تا انسان وظیفه بداند و در زمینه های فکری، مالی، جسمانی، آبرویی به دیگران کمک داشته باشد، ضمن اینکه ما در این رواق تلاش می کنیم که زمینه ای برای شناسایی و ثبت آثار کانون های مساجد در محورهای کمک های همدلانه، جشنواره سردار آسمانی، طرح روح مقاومت، تکریم خانواده معزز شهدا و دوره های آموزشی سفیران اجتماعی و یاریگران زندگی مساجد کشور در سامانه بچه های مسجد باشیم.